Det här är vi!


Sverige är unikt - ett land med otroliga skiftningar i naturen från norr till söder, som låter oss få uppleva kontrasten mellan de fyra årstiderna. Här ryms alla typer av semesterupplevelser såsom vidsträckta badstränder, prima fiske, fartfylld skidåkning eller vandring i världsklass. Och varje semester kräver sitt boende.

StayNordic är ett svenskt företag som förmedlar privatägda stugor och boenden för kortare semesteruthyrning. Hos oss hittar du handplockade boenden av hög kvalitet runt om i Sverige. Vår filosofi är att det ska kännas lika avslappnat som hemma, fast borta, och dessutom med det där “lilla extra”. Vi erbjuder en mängd olika servicetillägg på många av våra boenden för att du ska kunna luta dig tillbaka och fullt ut njuta av din semester med dina nära och kära.

Vår egen VD, som också är en av medgrundarna till StayNordic, har själv hyrt ut egna stugor sedan 2002 och vet hur unik varje uthyrning är. Tillsammans med ett gäng likasinnade med många års erfarenhet inom bokning, resor och förmedling, med samma önskan om att ge både värdar och gäster bästa möjliga upplevelse, lades grunden till nästa generations stugförmedlare.