Reseinspiration

Stugor i fjällvärlden för skidsemester & sommaren


Svenska fjäll har något alldeles speciellt och lockar många besökare varje år!  Skidsemestrar i Sälen är ett exempel på en klassiker och på senaste tiden har även allt fler upptäckt fjällens charm under sommaren. När du väljer att hyra stuga i fjällen för din nästa semester kan du boka något av StayNordics stugor eller boenden.  

Semester i Sälen

Stuga vid Tandådalen, Sälen | SE19025

Hyra stuga i Sälen, Dalarna, är en riktigt klassiker och ett populärt resmål. Med dess utbud av skidanläggningar i toppklass, fjäll, älvar och sjöar lockar Sälen många semesterfirare året runt!

Med en av våra stugor i Sälen med omnejd har du ett fantastiskt utgångsläge för din nästa skidsemester. Dessutom tillhör Sälen en av Sveriges populäraste skidorter och är perfekt val för familjen. Här finns skidbackar i alla svårighetsnivåer såsom gröna backar till utmanade svarta pister. Exempel på skidanläggningar som erbjuder detta är bland annat Lindvallen, Hundfjället och Tandådalen. Boka en av våra stugor i Sälen med omnejd redan idag för din nästa skidsemester här!

Intresset för att boka semester i Sälen under sommaren har ökat de senaste åren. Inte så konstigt då under sommar och höst är naturen här särskilt praktfull. Bästa sättet att njuta av naturen är till fots och Sälen erbjuder många fina vandringsleder. Eller varför inte testa på att cykla mountainbike i oslagbara fjällvyer? Kika på semesterboenden i Sälen och övriga fjälldestinationer här!

Branäs – en familjefavorit

Vinterlandskap, Bild: Unsplash

Branäs i Värmland är en favorit med sina skidbackar av fin kvalité och stora utbud av aktiviteter såväl vinter som sommar. Boka ett av våra boenden som bas för din nästa semester.

För en aktiv skidsemester i Branäs finns både slalombackar i olika svårighetsgrader och längdspår samt skidskola för barnen. Detta gör att skidorten speciellt omtyckt bland familjer.

Semester i Branäs under sommaren är något för dig som älskar friluftsliv. Här har du naturen nära med rum för avkoppling samtidigt som det finns gott om aktiviteter att välja bland. Vad sägs om att hyra kanot, fiska eller bäversafari? För att inte nämna det fina utbudet av vandringsleder i området!

Idre – semester bland storslagna fjäll

Vandring vid Grövelsjön i Idre, Bild: Unsplash

Upptäck svenska fjäll i Dalarna och boka din nästa semester i Idre och ha ett av våra bekväma boende som utgångspunkt via oss på StayNordic. Idre bjuder på praktfulla fjäll och storslagen natur under alla årstider. Vintertid finns det skidanläggning med slalombackar från grön till svarta pistar samt längdspår. Skidskola finns också!

Under sommarhalvåret finns det gott om aktiviteter i Idre att välja bland, till exempel cykling och vandring. Förutom friluftsaktiviteter finns det lokala restauranger som bjuder på fina smakupplevelser. Kika här på vårt utbud av stugor i fjällen!

När du väljer att hyra stuga på StayNordic kan du förvänta dig kundsupport som går in helhjärtat för att din vistelse ska bli bästa tänkbara. För oss på StayNordic är 100% service ett av våra ledord och finns alltid tillhands om du har några funderingar eller frågor kring ett semesterhus eller bokning. Du kan enkelt boka stuga på vår hemsida eller kontakta oss via telefon, så hjälper gärna dig!  Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *